Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Werkplaats

De plek waar alles gebeurd

In de werkplaats kunnen we met onze moderne apparatuur storingen uitlezen, diagnoses vaststellen, onderhoud uitvoeren en repareren. Op deze manier kunnen we op een efficiënte wijze vrijwel alle problemen eenvoudig oplossen. Onze werkplaats is praktisch ingericht en biedt voldoende ruimte om optimaal te werken. Naast een goede uitrusting is kennis, ervaring en een goede monteur onmisbaar. Autobedrijf van Brenk biedt u hierin de oplossing. Om betrouwbaar en bedrijfszeker te zijn heeft elke auto met regelmaat onderhoud nodig. Wat er precies moet gebeuren en met welke regelmaat is door de autofabrikant vastgelegd in onderhoudsvoorschriften en onderhoudsintervallen. Autobedrijf van Brenk kan u hierbij perfect helpen.

APK Keuren

Bij een APK keuring kijken we of de auto voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. Blijkt dat er reparaties noodzakelijk zijn om de auto aan de keuringseisen te laten voldoen? dan krijgt u vooraf een prijsopgave.

Reparatie

Reparatie nodig aan uw auto? Onze specialisten lossen het graag voor u op. Vooraf wordt een prijsopgave gemaakt, zodat u achteraf niet voor verassingen
komt te staan.

Onderhoud

Ook voor een grote- en een kleine onderhoudsbeurt is Autobedrijf van Brenk uw ideale autogarage. Wij verrichten allerlei werkzaamheden aan de meest
uiteenlopende automerken.

Schadeherstel

Schade aan uw auto? Autobedrijf van Brenk helpt u graag bij het repareren van uw schade. Onze experts werken uw schade vakkundig weg en u kunt met onze leenauto weer direct op weg. Geen zorgen dus.

Uitlijnen

Het uitlijnen van uw auto doen we met onze speciale “uitlijnmachine”. Doordat we het uitlijnen in eigen huis uitvoeren, wordt de wachttijd verkort en kunnen we nog meer service bieden.

Sleutels inleren

Autosleutel stuk of kwijt? Autobedrijf van Brenk regelt voor u een nieuwe sleutel. Helemaal origineel en in de uitvoering die u wenst. Het inleren van de sleutel doen we zelf. Net zo handig.

Inwendige motorreiniging

Met een zogenaamde motorflush wordt de motor optimaal gereinigd en de smeercapaciteit verbeterd. Een motorflush biedt veel voordelen en zorgt voor het behoud van de motorische onderdelen. Zo neutraliseert een motorflush de zuurgraad van de achterblijvende motorolie, het reinigt de cilinderwanden, zuigerveren en zuigerveergroeven en stabiliseert de compressie-einddrukken en de cilindervulling. Ook reinigt het hydraulische klepstoters, nokkenas- en lichthoogteverstellingen. Naast reinigen zorgt een motorflush ook voor het reduceren van de roetbelasting van roetfilters bij dieselmotoren en optimaliseert het brandstofgebruik en motorvermogen. Wilt u graag meer informatie of wilt u graag een motorflush door onze specialisten laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op.

Diagnose

Om storingen op een efficiënte wijze te verhelpen is een diagnose van groot belang. Met onze moderne apparatuur kunnen we snel en op een betrouwbare wijze de juiste diagnose vaststellen.

Accessoire installatie

Bespaar tijd en overbodige kosten door uw accessoire zoals een trekhaak of carkit door Autobedrijf van Brenk te laten installeren. Wij zorgen ervoor dat alles vakkundig wordt weggewerkt en u weer veilig op de weg kunt.

Aircoservice

Elke airco heeft onderhoud nodig. Eens per 2 jaar dient de airco te worden gevuld en is het verstandig de airco te laten reinigen. Dit verminderd de aanslag van bacteriën en zorgt voor de optimale koelcapaciteit.